De met een Red Dot Award bekroonde Cakeserver is in de catalogus van Icelandair en Singapore Airlines opgenomen.

airlineDe Magisso Cakeserver heeft ingecheckt. De prachtige en handige RVS Cakeserver is nu te vinden in de catalogus van Icelandair en Singapore Airlines.

Singapore Airlines staat bekend om zijn geweldige service en is een van de meest exclusieve vliegtuigmaatschappijen in de wereld. De maatschappij vliegt op vijf continenten en meer dan 60 steden in meer dan 30 landen. Mocht u gaan vliegen blader dan snel naar de Magisso Cakeserver in de prestigieuse Krisshop catalogus – beschikbaar sinds maart 2011.

Icelandair is een in Reykjavik gevestide maatschappij en vliegt op 14 landen inclusief steden in Groot-Brittanië en de Verenigde Staten en vormt hiermee een brug tussen de oude- en nieuwe wereld. De Magisso Cakeserver is een van de nieuwste toevoegingen in de trendy Saga Shop Catalogus – beschikbaar sinds juli 2011.

Ieder uur van deze zomer zullen duizende mensen kennismaken met dé nieuwe manier om cake en taart te snijden en serveren – de Magisso Cakeserver is letterlijk in de wolken!

Met de nieuwe en innovatieve taart-en cakeserver, ontworpen door Maria Kivijärvi, is het snijden en serveren van taart of cake makkelijker en mooier dan ooit. De prachtige vorm van het uitgesneden deel blijft prachtig rechtop staan.

Lees hier meer over de Cakserver