Magisso Benelux is importeur van Magisso producten in Nederland, België en Luxemburg.

De (award)geschiedenis in vogelvlucht:

award-geschiedenis-Magisso

De ontwerpers:

miika_mansikkamaa

Miika Mansikkamaa

Het eerste gepatenteerde Magisso product – de magnetische vaatdoekhouder – is bedacht in 2006 door de voormalige directeur van Magisso, Miika Mansikkamaa.
Miika Mansikkamaa – een enthousiast interieurontwerper – baalde ervan dat zijn designkraan dienst deed als vaatdoekhouder. Daarnaast lag dit doekje altijd in de weg of was juist niet te vinden wanneer je het nodig had. Het idee van de twee magneten ontstond toen hij een speelgoedauto liet rijden over een tafel door een magneet onder het tafelblad te bewegen. Dat was dé manier om de vaatdoekhouder te monteren!

maria_kivij

Maria Kivijärvi

Het idee van de Magisso taart- en cakeserver komt uit het brein van Maria toen ze op een zonnige dag zat te schetsen op de rotsen bij het Näsijärvi meer. Deze rotsen zijn nog steeds haar favoriete “kantoor”. Ook al is het de laatste jaren ‘in’ om nieuwe innovatieve ideeën te ontwerpen, de taartschep heeft nog steeds diezelfde uitstraling als altijd. Dit ontwerp maakt daar een einde aan. Het is een volledig nieuwe kijk op taart en cake snijden en scheppen, zegt Maria.