Magisso viert 10 jaar cool en praktisch ontwerp in september. Het verhaal begon op een zonnige dag in september 2008, toen de oprichters Juhani en Anssi een oplossing bedachten voor een probleem: “Waar leg je je vaatdoek neer?”.

“De hoeksteen van Magisso’s visie is een cool Scandinavisch ontwerp met een sterke focus op probleemoplossing.” – Juhani, de CEO van Magisso.

Met een duidelijke visie op wat Scandinavisch design zou kunnen zijn, is Magisso uitgegroeid tot een multinationaal designlab. We willen al onze partners bedanken die ons geholpen hebben om in deze 10 jaar te groeien. We zijn toegewijd en blijven werken aan onze passie; het oplossen van problemen.

Proost op de toekomst en op nieuwe innovaties!

Magisso is een snel en toekomstgericht ontwerp-lab uit Finland. Onze missie is eenvoudig – we willen het leven thuis slimmer, beter en gemakkelijker maken. Magisso creëert betekenisvolle, functie-gestuurde designproducten die dagelijkse problemen thuis oplossen. Het bedrijf is een van de meest bekroonde Scandinavische designbedrijven met meer dan 30 internationale designprijzen.